Vi er Nordic Fish A/S


25 dygtige medarbejder fordelt på både kontor og produktion. Vi sælger fisk og skaldyr til størstedelen af Europa og Norden. Dagligt får vi fisk fra Danmark og Norge, hvilket sikre en høj kvalitet og et bredt produktsortiment.

Historie

Nordic Fish A/S tog sine første åndedrag i januar 2017. Nordic Fish A/S var et resultat af længere tids godt samarbejde imellem K. S. Fisk og Lani Fisk. Det blev tydeligt, at det ville være mest attraktivt at fusionere de to virksomheders aktiver, og derved skabe en solid og stærk kerne, som har gjort Nordic Fish A/S til den stabile og konkurrencedygtig virksomhed, vi er idag.

Ledelse

Ledelsen i Nordic Fish A/S har til sammen mere end 75 års erfaring i fiskebranchen, hvilket danner en stærk rygrad for Nordic Fish A/S og gør, at intet kan ryste virksomheden, selv i stærk modvind.

Formål og værdier

I Nordic Fish A/S er vi dedikeret til altid at levere et kvalitetsprodukt. Dette gør vi ved, at vi dagligt køber fisk fra Danmark og Norge, så fisken altid er af bedste kvalitet. I vores produktion gør vi kun brug af håndskærer, hvilket også er med til at sikre en super kvalitet, når det kommer til den færdig produceret fisk.

Forretningsområder

Dagligt sælger vi både fisk til restauranter, fiskehandler, supermarked og andre fiskevirksomheder rundt i hele Europa og i Norden, som alle er vigtige forretningsområder hos Nordic Fish A/S.