Vi er Nordic Fish A/S


25 dygtige medarbejder fordelt på både kontor og produktion. Vi sælger fisk og skaldyr til størstedelen af Europa og Norden. Dagligt får vi fisk fra Danmark og Norge hvilket sikre en høj kvalitet og et bredt produktsortiment.

Historie

Nordic Fish A/S tog sine første åndedrag i januar 2017, det var et resultat af længer tids godt samarbejd imellem K. S. Fisk og Lani Fisk. Det blev tydeligt efter længer tids godt samarbejde at det ville være mest attraktivt at fusioner de 2 virksomheders aktiver og derved skabe en solid og stærk kerne som har gjort Nordic Fish A/S til den stærk og konkurrencedygtig virksomhed som vi er idag.

Ledelse

Ledelsen i Nordic Fish A/S har til sammen mere ende 75års erfaring i fiskebranchen, hvilket danner en stærk rygrad for Nordic Fish A/S og dette gør at intet kan ryste virksomheden, selv i stærk modvind.

Formål og værdier

I Nordic Fish A/S er vi dedikeret til altid at levere et kvalitetsprodukt, dette gør vi ved at dagligt købe fisk fra Danmark og Norge, så fisken altid er af bedste kvalitet. I vores produktion gør vi kun brug af håndskære hvilket også er med til at sikre en super kvalitet når det kommer til den færdig produceret fisk.

Forretningsområder

Dagligt sælger vi både fisk til restauranter, fiskehandler, supermarked og andre fiskevirksomheder rundt i hele Europa og Norden. Alle vigtige forretningsområder i Nordic Fish A/S